Hem / Hitta butik / Om butiken / Stilhjälpen

Stilhjälpen – våra experter hjälper dig!

 

Med tjänsten stilhjälpen får du hjälp av personalen i butiken som är utbildade och har en stor dos passion för färg och form, en genuin omtanke om personerna som vistas i hemmet. Vi har en förmåga att på ett intuitivt sätt skapa en känsla som är unik och passar just dig och ditt hem.

Vi börjar med ett möte i din bostad där vi tillsammans pratar igenom förväntningar, vi gör en behovsanalys och känner av vilken stil som passar just dig. Som kund kan ni förbereda er innan genom att se över vilka möbler, ytskikt och detaljer du gillar och som ska finnas med i färgsättningen och inredningen. Även vilken budget du har på inköp av ytskikt, möbler, textilier mm samt en skalenlig ritning. Efter det gör vi färdigt ett förslag till dig, vilket kan variera i tid beroende på hur omfattande ditt projekt är och hur långt väntetid vi har med tjänsten. Räkna med mellan 2-5 veckor.

 

Förmånliga priser

Som Stilhjälpen-kund och medlem i vår kundklubb Hemmets hus vänner har du förmånligare priser när du handlar produkterna till ditt projekt!

Stilhjälpen – Våra olika paket

 

Vi har paketerat Stilhjälpen för att du som kund ska ha fler valmöjligheter på vår tjänst.

Våra Stilhjälpen-paket: 

Paket 1, Helhetsförslag

Paket 2, Möbler & dekoration

Paket 3, Ytskikt

Stilhjälpen Företag

Stilhjälpen Digital

Helhetsförslag paket 1

Här lämnas inget åt slumpen. Vi skapar en helhet när du har ett blankt blad att fylla, en helrenovering av ytskikt samt inköp av nya möbler, textilier och dekorationer. Står du inför val av nytt kök eller en helrenovering av badrum så hjälper vi dig och ger förslag på köksluckor & badrumsinredning och ser till så att känslan stämmer även där. Förbered dig med en ritning och fundera ut en budget.

Det här får du i paket 1

 • Hembesök m resa inom 3 mils radie (Resetillägg över 3 mil tillkommer)
 • Ett personligt genomtänkt förslag med moodboard 
 • Produktcollage med tapet, färg, golv, kakel & klinker, möbler, dekoration, textilier, stil på köksluckor och badrumsinredning
 • Inköpslista med priser och information
 • Handritad planritning på möblering
 • Beskrivning av placering av möbler, textilier, dekoration, ytskikt mm

Priser:

1 rum 3995:-

Upp till 3 rum 5995:-

Upp till 5 rum 8995:-

Hel bostad inkl bad, max 7 rum & kök 10 995:-

(vid fler rum tillkommer en kostnad på 1195:- / rum)

Möbler & dekoration paket 2

När du känner dig nöjd med dina befintliga ytskikt, men saknar den hemtrevliga känslan i din hemmiljö och vill byta ut möbler och inredning, kanske du flyttar in i en nyrenoverad bostad, då är detta paketet för dig. Vi känner in din miljö och din känsla och utifrån det skapar vi ett förslag som passar just dig. Vi väljer möbler, textilier, belysning & dekoration. Förbered dig med en planritning och fundera ut en budget.

Det här får du i paket 2

 • Hembesök m resa inom 3 mils radie (Resetillägg över 3 mil tillkommer)
 • Ett personligt genomtänkt förslag
 • Produktcollage med möbler, dekoration, textilier & belysning
 • Inköpslista med priser och information
 • Handritad planritning på möblering
 • Beskrivning av placering av möbler, textilier, dekoration mm

Priser: 

1 rum 1995:- 

Upp till 3 rum 3995:-

Upp till 5 rum 6995:-

Hel bostad inkl bad, max 7 rum & kök. 8995:-

(Vid fler rum tillkommer en kostnad på 895:- / rum)

Ytskikt paket 3

I paket 3 kommer vi hem till dig när du vill ha hjälp att välja ytskikt såsom tapeter, golv, färg, kakel & klinker, när du känner dig nöjd med befintliga möbler och dekorationer. Vi gör ett hembesök där vi känner in din bostad och den känsla du vill ha och utifrån det skapar vi ett förslag på ytskikt som passar just dig och din bostad. Förbered dig med en ritning och fundera ut en budget.

Det här får du i paket 3

 • Hembesök m resa inom 3 mils radie (Resetillägg över 3 mil tillkommer)
 • Ett personligt genomtänkt förslag
 • Produktcollage med tapet, färg, golv, kakel & klinker
 • Inköpslista med priser och information
 • Beskrivning på placering av ytskikt

Priser:

1 rum 1495:-

Upp till 3 rum 2995:-

Upp till 5 rum 4995:-

Hel bostad inkl bad, max 7 rum & kök. 5995:-

(Vid fler rumt tillkommer en kostnad på 695:- / rum)

Stilhjälpen företag

Står ditt företag eller arbetsplats inför en omfattande renovering så hjälper vi er att skapa en miljö som är genomtänkt och hållbar utifrån just er arbetsplats. Miljön vi dagligen vistas i påverkar vårt välmående mer än vi tror och miljöer kan få oss att känna kreativitet, påhittighet, ge oss energi eller vara lugnande, så vilken känsla vill ni ha på er arbetsplats? På till exempel caféer och restauranger är idag kombinationen av smakerna, servicen och miljön lika viktiga komponenter. Vi vill ha upplevelser genom alla våra sinnen när vi besöker matställen. Miljöer som är genomtänkta, gärna samspelar med den mat som serveras, så kunden vill stanna länge och njuta av mycket mat & dryck.

Priser: 796:- / tim exkl moms

Stilhjälpen digitalt

Alla paket vi erbjuder kan du även välja digitalt. Skicka dina bilder & planritningar på rummet/rummen det gäller på mail och skriv ner dina tankar och önskemål. När vi fått ditt mail ringer vi upp dig för att få den rätta känslan och eventuellt behöver vi ha ett videosamtal med dig så att vi sedan kan hjälpa dig skapa ditt drömhem utifrån din känsla. Efter det sätter vi ihop ett förslag till dig utifrån vilket paket du valt och mailar detta och pratas vid över telefon.

Priserna på de digitala tjänsterna är minus 20% på de ordinarie priserna.

Bokningsförfrågan

Skicka din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig!