Hem / Kundklubb

Hemmets hus vänner

 

Välkommen till “Hemmets Hus Vänner” – en exklusiv medlemsklubb som erbjuder fantastiska förmåner för alla som älskar sina hem! Som medlem i Hemmets Hus Vänner får du tillgång till en rad exklusiva erbjudanden och förmåner som är skräddarsydda för att göra ditt hem ännu vackrare och mer inspirerande. Låt oss ta en titt på vad medlemskapet innebär.

Exklusiva erbjudanden: Som medlem i Hemmets Hus Vänner får du regelbundet ta del av exklusiva erbjudanden på våra produkter och tjänster. Det kan vara allt från rabatter på utvalda varor till specialpriser vid särskilda tillfällen. Vi vill belöna dig för ditt förtroende och engagemang.

Inbjudningar till exklusiva event: Vi anordnar regelbundet exklusiva event och workshops för våra medlemmar. Det kan vara allt från inspirationskvällar och föreläsningar till praktiska workshops där du får lära dig nya tekniker och stilknep. Du får också möjlighet att träffa likasinnade människor och utbyta erfarenheter.

Större renovering på gång? Få mer rabatt på färg, tapet mm som medlem i Hemmets Hus vänner!

Hemmets Hus är stolta över att kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser på färg, tapet och annat du kan tänkas behöva inför dina renoveringsprojekt. Men visste du att vi kan erbjuda ännu mer förmånliga priser om du har en större och omfattande renovering på gång? Vi vill hjälpa dig att förverkliga dina renoveringsdrömmar samtidigt som du sparar pengar.

För att ta del av våra större renoveringförmåner behöver du bara kontakta oss och berätta om omfattningen av ditt projekt samt vilka material du behöver. Ju mer information du kan ge oss, desto bättre kan vi skräddarsy ett förmånligt erbjudande för dig. Vi kan erbjuda rabatter på bland annat färg & tapet för att hjälpa dig hålla din budget i schack.

När du väljer Hemmets Hus för ditt renoveringsprojekt kan du vara säker på att få tillgång till högkvalitativa produkter från välkända varumärken. Vårt kunniga team finns alltid tillgängligt för att ge dig råd och vägledning, och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

För att bli medlem i Hemmets Hus Vänner kan du enkelt registrera dig här på vår webbplats eller i vår butik. Vi tar hand om dig som medlem och ser till att du får bästa möjliga upplevelse hos oss.

Gå med i Hemmets Hus Vänner och upplev en värld av exklusiva erbjudanden, inspiration och gemenskap. Skapa ditt drömhem med hjälp av våra experters rådgivning och ta del av förmåner. 

Medlemsansökan – Hemmets Hus Vänner

Välkommen till Hemmets Hus Vänner! Vi är glada att du är intresserad av att bli medlem i vår exklusiva medlemsklubb för dig som älskar ditt hem. Medlemskapet i Hemmets Hus Vänner är helt gratis och ger dig tillgång till fantastiska förmåner och exklusiva erbjudanden. Vänligen fyll i följande formulär för att ansöka om medlemskap.

Vid frågor eller ytterligare information, vänligen kontakta oss på: 0611-345040 eller butik@hemmetshus.se